perjantai 14. huhtikuuta 2017

Hevosmessut 2017




Moikka! Viime viikonloppu meni Tampereella Hevosmessujen parissa. Oltiin äitin ja mun kaverin Millan kanssa molempina päiväni, ja kivaa oli! Lauantaina oli tosi paljon porukkaa ja välillä oli paikkoja ettei pystynyt liikkumaan mihinkään suuntaan, ja katsomot olivat ihan tupaten täynnä. Sunnuntaina meno hieman rauhoittui, ja katsomoon mahtui hyvin katselemaan.


Tykkäsin tänä vuonna ehdottomasti eniten este- sekä kouluklinikoista ja tietysti kouluratsastuskilpailuista. Klinikat olivat molemmat tosi opettavaiset ja niistä ns. jäi jotain käteen. Mikael Forstenin esteklinikalta jäi hyvin mieleen hevosten kuolainten käyttö, että yleensä hevosten ajatellaan olevan kovasuisia, vaikka eivät oikeasti ole. Anna von Wendtin kouluklinikasta taas jäi mieleen, että hevonen tulee ratsastaa rennoksi ja tulee huomioida ratsastuksessa hevosen suoruus.


Expo -alue oli tosi kiva ja sieltä löytyi kyllä jokaiselle jotakin. Harmillisesti messuilla ei ollut kaikkia liikkeitä, mitä olin ajatellut sinne tulevan. Itse löysin Gikalle koulusuojat. Nyt kelpaa taas ratsastella, kun on ehjät suojat, sillä vanhat oli jo niin kuluneet ja rikki. Suojista laitan parempaa kuvaa, kun ne pääsevät tosi toimiin.

En ole nyt viikkoon päässyt ratsastamaan, sillä oon ollut kipeenä ja puolikuntoinen lähes kokoajan. Messuilla ja messujen jälkeen luulin jo parantuvan, mutta loppuviikosta flunssa iski uudestaan ja enkä ole pystynyt tekemään mitään. Tänään kuitenkin siivosin jo Gikan karsinan, vein vesiä ja harjasin Ellaa ulkona. Hoidin myös iltatallin. Nyt kuitenkin kirjoittaessa tuntuu taas hirveän tukkoiselta ja aikaisempaa kipeämmältä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti